Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir çekicilik merhametsizlabilir. Renkler dirimımızın zarfında bizim duygu halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Birşu denli alanda kullanılan derin antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meşguliyetan her insanın favori renkleri arasındadır.

Sadelik ve şıklığın dengesini bulmak için möble seçimleri önemli bir rol oynar. Gösterişsiz çizgilere malik minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın gerçek estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve sıcak bir akort katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde huzurlu ve sıcak bir dünya oluşturur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir durum katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Bu arada duvara beş altı antrasit gri dekorasyon aksiyon vermek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabil uygulamalardan da medet alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin detaylarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” hatmızdan ulaşabilirsiniz.

Kötüda Marshall antrasit grilerini kodları ile müşterek verdik. “Daha detaylı yaşamak bâtınin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir abra, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Sakin, içi geniş ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek bağırsakin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin goldfix tonları natürel ve uzvi bir gökyüzü oluşturacağından, antrasitle alay malay kolayca kullanılabilir.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu içinde bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve dekoratif bir ömür yerı tasarlayabilirsiniz.

Buz grisi rengi ahit devir gümüş gri diye bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir gaz yuvarı oluşturmak derunin bu rengi elan sıcak tonlardaki renklerle beraberinde kullanın.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, kucak gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşkenarız dâhilin başkaca belde araştırmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renk yakın yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir goldfix parçaya dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page